perjantai 28. helmikuuta 2014

Helmikuun ja maaliskuun vaihde

28.2.2014

Moikka!

Nopeasti on pari kuukautta vierähtänyt! Blogin julkistamisen jälkeen tilaustöitä on sadellut mukavasti ja vieläkin yksi työ odottaa aloittamistaan. Kiitos paljon kaikille töitä tilanneille, niitä on ollut rattoisaa tehdä :)

Tilkkupeiton neulominen on nyt tauolla, kun on arjen askareita ja tilaustöitä. Mutta olenkin ajatellut tehdä sitä pitkällä aikavälillä. Jos vaikka ensi jouluun mennessä valmistuisi..tai sitten sitä seuraavaan jouluun mennessä ;)

Uusia juttuja tässä alkuvuoden aikana on ollut pari sivua ja muutamia ohjeita tänne blogiin sekä tilaustöiden kuvia. Lisäksi liityin Facebookissa Novitan suljettuun Voihan villasukka -ryhmään. Siellä on näkyvillä paljon ohjeita ja upeita luomuksia :) Sieltä sain myös vinkin lehteen nimeltä Diana - Myssyjä ja asusteita, josta löytyi apua oikean silmukkamäärän löytämiseen eripaksuisiin ja erikokoisiin sukkiin. Kävinkin hakemassa kyseisen lehden lähimmästä Löytötavaratalosta - sain viimeisen lehden - hintaan 4,50!

Liityin myös Raverlyn yhteisöön, mutta siellä en ole ehtinyt käydä. Ajan kanssa sitten - onneksi Raverly siellä pysyy ja odottaa. Lisäksi löysin Facebookista Käsityöblogit -ryhmän, jonne lisäsin oman blogini ja siellä voin seurata monien ihmisten blogeja käsitöiden eri osa-alueilta, mahtavaa!

Keväällä tarkoitus on lisäillä muutamia ohjeita blogiin. Lisäksi kuvia tulee varmaan aika paljon. Ja tietysti toivoisin saavani vielä tilaustöitä lisää :)

Seuraavaksi työstän neulepuseroa koiralle. Se onkin ensimmäinen koiran neule, mitä teen. Ohje on kyllä helppo ja langat valmiina. Tarkoitus olisi tehdä toinen samanlainen veljeni koiralle. Kiitokset muuten veljelleni blogini tietoteknisestä tuesta. Mukavaa, että saan itse keskittyä luomaan sisältöä ja hän hoitaa ylläpidon.

Syksyllä koittaa töihinpaluu ja silloin on tietysti vähemmän aikaa blogin kirjoitteluun, mutta varmasti silloinkin tulee aina jotain uutta lisää!

Minulta voi muuten kysellä apuakin neulomiseen tai ohjeiden löytämiseen. Pari henkilöä onkin tässä jo neuvoja kysellyt :)

Ennen blogia en ollut mukana missään neulontayhteisössä tai yhteydessä muihin neulojiin muutenkaan. En ollut lainkaan tietoinen, kuinka paljon neulojia oikeasti löytyy - valtavasti! On tämä netti kyllä kätevä nykyään tällaiseen verkostoitumiseen :)

Päivitin tilaustyökuvien artikkelia eilen illalla parilla kuvalla ja tänään illalla tulee vielä yksi kuva lisää.

Teen tässä tilaustöiden lomassa samalla neulemekkoa lahjaksi kummitytölle, samanlaisen mekon kuin kuvagalleriasta löytyy. Siitä tulee vadelman värinen, kun kuvagalleriassa on persikan värinen. Teen myös kummitytön veljelle myssyn ja lapaset. Hyvin siis riittää tekemistä :) Laitankin tähän kuvan näistä keskeneräisistä töistä:


Tällaista tänään. Mukavia hetkiä kaikille blogini parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti