perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kuulumisia vuoden 2014 alusta

3.1.2014

Heippa!

Aloittelin tilkkupeittoa - isoa sellaista - juuri ennen vuoden vaihdetta. Projekti etenee hitaasti mutta varmasti :) Ohje löytyy täältä blogista ja kuvia valmiista paloista tulee pikku hiljaa. Peitosta tulee näillä näkymin yhdelle aikuiselle sopiva.

Tilkkupeiton lisäksi muita suuria projekteja on menossa naisen palmikkotunika. Siitä on etupuoli valmiina ollut jo tovin. Myös tämän ohjeen olen Novitan sivuilta ottanut. Siellä ohjeistetaan käyttämään lankaa Luxus Cloud, mutta koska en sitä löytänyt, teen neuletta Tennessee -langalla ja aika pehmeä tuntuu silläkin tulevan :)

Kerron vielä lyhyesti mitä muuntyyppisiä töitä olen tehnyt. Mm. pääosin virkattuja ponchoja, neulottuja ja virkattuja pipoja, lasten neulepaitoja sekä aikuisten neulepaitoja, kaulurin, huiveja, villasukkia, lapasia, sormikkaita ym. Laitan myöhemmin omiin artikkeleihinsa kuvia ja ohjeita kaikista niistä töistä, joista kuvia ja ohjeita vielä löytyy :)

Huomasin myös fb:ssa erään ystäväni tehneen ihanat säärystimet ja lapaset ja hän ystävällisesti antoi vinkin ohjeen löytämiseen. En tiennyt, että on olemassa verkkoneulelehti nimeltä Ulla:) Siihen täytyykin perehtyä kunnolla ja katsella ohjeita tuleviin töihin!

Kuulumisia tulee kevään mittaan lisää :) Mukavaa kevättä kaikille!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti