Hae tästä blogista

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kesäkuun kuulumisia 2014 :)

7.6.2014

Moikka!

Kesää kohti on hiljentyneet sekä tilausten tekeminen että neulomiseni ylipäätään, mutta se ei liene ihme, kun on itsellä kaikenlaista kiirettä eikä kesällä niin paljoa villaisia juttuja käytetä. Muutama tilaus on tullut ja ne kyllä hoidan erittäin mielelläni :) Että jos kellään on jo ajatuksia vaikka syksyä tai joulua varten esimerkiksi antaa jotain neuletta lahjaksi, niin viestiä minulle vaan! Kaikki jutut, joita en ole ennen tehnyt, mutta olen nyt kokeillut tehdä, ovat onnistuneet ainakin omasta mielestäni :)

Meidän perheessä päällimmäisenä asiana on nyt ollut nykyisen kodin myynti ja toive päästä tilavampaan kotiin tämän kesän/vuoden aikana. (Siis minähän tarvitsen tilaa noille langoille ja neulontatarvikkeille :D ) Toistaiseksi emme ole löytäneet ketään, joka olisi kiinnostunut tämäntyyppisestä asunnosta, mutta toivottavasti sellainen löytyisi, että saisimme unelmat toteutettua!

Kevään ja alkukesän aikana olen tehnyt parit sukat Facebookin Voihan Villasukka! -ryhmän sukkavaihtareihin. Ja kun  en itselleni juuri neulo (paitsi ne joogasukat ja joitain jämävillasukkia :), niin on ollut kiva itsellekin saada parit yllärisukat postissa!

Viimeisimpien tilaustöiden kuvia en ole vielä tänne ehtinyt laittaa, on ollut haipakka kevät (kuntoilua, painonpudotusta ja taloasioita). Mutta eipä niillä niin kiire ole, kyllä tämä blogi täällä pysyy :D

Nyt minulla on ainoana projektina kesken vaaleanpunaiset vauvan villasukat. Ystäväni sai lapsen hiljattain, niin tulipa mieleeni värkätä osaksi lahjaa pienet sukat :)

Tulipa tässä kirjoitellessani mieleen, että voisin lisätä blogiin jonkinmoisen lomakkeen, jolla voisin kerätä mielipiteitä niiltä, joille olen neuleita tehnyt, että ollaanko niihin oltu tyytyväisiä. Kaikenlainen palaute olisi hyväksi, niistä kun voisi saada uusia ideoita neulontaan!

Tässäpä tämän hetken jutut. Kohta alkaakin perheemme reissut, juhannuksena Itä-Suomeen ja heinäkuussa Tanskaan :) Reissujen lomassa sitten neulomista ja liikkumista sopivasti!

Mukavaa kesää kaikille!!

p.s. Ihan unohdin, että pitäähän mainita myös iloinen syntymäpäiväyllätys viime kuussa, minkä sain ystävältäni! Hän oli tilannut minulle Moda -lehden :) Kiitos vain suuresti hänelle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti