keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kuulumisia keväältä 2019

28.2.19

Moi!

Talviloma menossa ja on ollut mukava ehtiä neulomaan hitusen enemmän kuin arkena. Kahdet junasukat sain jo valmiiksi sekä mahdollisesti saan toisen säärystimen aloitettua, kun toinen valmistui eilen.

Tilaustöitä olen jonkin verran tehnyt, mutta nyt ajattelin pitää niistä taukoa, kun hartiat ja niskat kaipaavat taukoa. Neulon nyt mieluummin rennosti itselle, perheelle tai varastoon.

Junasukkia tehtailen nyt toistaiseksi, kun lankoja on niin reilusti. Ostin tuttavalta säkillisen lankoja ja äitini toi minulle myös pari pussia erilaisia lankoja. Tänä keväänä ei varmaan tarvitse Tallinnaan lähteä perinteiselle lankojen ostoreissulle. Tosin lähden huhtikuussa leirikouluun Tallinnaan ja itseni
tuntien varmasti eksyn lankakauppaan :D Täytyy varmaan vähän varata matkarahaa lankoihin, jos jokusen kerän ostaisi.

Tässä uudessa kodissa ollaan nyt asuttu kohta 10 kk ja toiveena oli, että saisin itselleni neulontanurkkauksen. No takkahuoneeseen se vähän niin kuin itsekseen järjestyi ja alla kuvaa kyseisestä nurkasta :)


Tuossa on mukava iltaisin kuunnella musiikkia, juoda teetä ja neuloa. Parasta stressin purkua minusta liikunnan lisäksi. Ja siitä on myös vaikea nousta ylös, jos jotakin tarttis tehdä. Oma työpisteeni on ihan tuossa lähellä, missä sitten oppitunteja suunnittelen. Ei ole pitkä matka siirtyä paikasta toiseen, kun haluaa rentoutua.

Alla kuvat säärystimestä sekä junasukista, jotka olen saanut valmiiksi :)
Keskeneräisiä projekteja on edelleen. Tilkkupeitto ei nyt etene lainkaan, mutta kyllä se joskus valmistuu. Yksi neulepusero myös ollut kesken vuodesta 2012 :D Aktiivisia neuletöitä ei yleensä minulla ole kesken kuin maksimissaan kolme, tällä hetkellä kaksi. Aloitin säärystimien ohella Wool -langasta junasukat. Olen myös tarkka siitä, että päättelen työt heti, kun ne valmistuvat, joskus jopa päättelen lankoja ennen työn valmistumista. Kaikki eivät pidä päättelemisestä enkä yhtään ihmettele.
Ei se minustakaan mukavaa ole ja sen takia teenkin sen heti pois alta :D

Lapset ovat kasvaneet niin, että ovat nyt 10v, 8v ja 5v. Ruuhkavuosia perheen ja töiden keskellä vietetään ja koitetaan harrastaa myös silloin, kun aikaa on. Itse zumbaan, käyn pilateksessa ja joogassa sekä lenkillä neulomisen ja sudokuiden sekä scifi -sarjojen katselun parissa. Tällä hetkellä iltaisin katselen Babylon -sarjaa ja neulon. Mies urheilee ja lapsille on myös koitettu liikuntaharrastuksia kehitellä. Työkuviot toivottavasti selkiytyvät kevään kuluessa, että tietää sitten, mitä syksyltä odottaa.

Terveys on yksi asia, mikä aina mietityttää. Onneksi kaikki perheessä ovat pysyneet terveinä flunssaa ja mahatauteja lukuunottamatta. Lapset meillä sairastavat nykyään vähän :) Itsellä aina välillä pientä flunssaa ja mahatautia, muttei mitään sen kummempaa.

Tänä vuonna olen ehtinyt neulomaan Lottosukat lahjaksi vauvalle, pipon&villasukat&lapaset enolleni kuuskymppislahjaksi sekä kollegalle pitkävartiset sukat Nallesta. Jokaiseen näistä löytyy ohje blogista :) Junasukkiin ja säärystimiin tulee postaus myöhemmin.


Katselin tässä blogini vanhoja juttuja ja mietin, että kyllä aika rientää, jos olen tätä jo kuusi vuotta kirjoitellut. Osa vanhasta blogista siirretyistä kirjoituksista on vielä tarkoitus korjailla, koska kuvien siirto esim. ei onnistunut. Mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Toivottavasti ohjeista ja kuvista on ollut jollekin hyötyä :)

Hyvää kevättä kaikille ja toivotaan Auringon paistetta, vaikka uutta talvea ennustetaankin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti