torstai 22. lokakuuta 2020

Syyslomakuulumiset

 Heippa!

Tulee nyt vähän myöhässä nämä viime viikon kuulumiset, mutta tuleepa nyt kuitenkin 😅

Syysloma meni enimmäkseen kotosalla leväten ja tietysti neuloen! Sain monta vuotta kesken olleen torkkupeiton valmiiksi. Olin aloittanut sen 2013 joulukuussa ja sitten tuli pitkä tauko, kun oli niin kiireistä pikkulapsiarkea. Kaikkea pienempää kyllä tulin neuloneeksi paljonkin. Sain valmiiksi myös muita kesken jääneitä neulomuksia. Alla kuvat torkkupeiton molemmista puolista sekä ristiäislahjaksi menevät tumput ja sukat. Neuloin jouluksi sukat myös kummitytölle ja veljelleen.


Lisäksi valmistui pitkään kesken ollut kolmiohuivi Nordlys -langasta. Ihanan pehmeä huivi jollekin lahjaksi :) Tähän kului kaksi kertää 100g lankaa.Anoppi halusi viedä minut katsomaan Kauhavalle Lankavan liikettä ja lupasi ostaa minulle lankoja 😊 Niinpä ajelimme sinne viime torstaina ja tunti vierähti ihanien lankahyllyjen välissä. Löysin itselleni huivilankoja ja sukkalankoja ja anoppi osti samalla joululahjaksi kerän, jonka saan sitten jouluna 💓
Olisi tuolla ollut vaikka ja mitä, mutta eiköhän noilla langoilla hetken pärjää 😆 Kiitos anopille!!

Jos et ole Lankavassa vielä poikennut niin nythän he ovat muuttaneet isompiin tiloihin, joten on väljää siellä kulkea ja katsella. 

Sovittiin, että seuraava lankareissu meillä olisi Kauhajoelle Tapion Lankakauppaan. Ja Seinäjoelle on avattu lankaliike, jossa haluaisin joskus myös käydä.
Kaiken kaikkiaan onnistunut loma, joskin kotona olisi voinut vähän enemmän siivoilla, mutta kun niin laiskotti. Mieluummin istuin sohvan nurkassa, neuloin ja katselin leffoja 😂

Mukavaa syksyä kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Miten niin laiskotti? Valtavasti hienoja neuleita olet saanut aikaan. Loma tuli siis hyvin käytettyä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Niin tuli! Ja juu, ehkä lakkaan ajattelemasta, että laiskotti :D

    VastaaPoista