Hae tästä blogista

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Käsivarsien lämmittimet

Hei!

Sain pari tilaustyötä tähän syksylle ja ensimmäisen sain juuri valmiiksi. Ystävä tilasi mummilleen käsivarsiin lämmittimet. Neuloin siis sellaiset, jotka ovat ranteesta kyynärpään yli omilla käsillä mitattuna. Lisäksi kirjailin päälle sydämen ja kirjaimia roosalla. Langoiksi valitsin Kaupunki -lankaa roosan lisäksi luonnonvalkoisena. Yritin neuloa sen verran löysät, että mummi pystyy laittamaan lämmittimet hihan päälle ilman, että yhtään kiristää :)

Puikkoina jälleen 3.5. Lämmittimien pituus n. 30 cm.

Ohje:

Luo 57 silmukkaa luonnonvalkoisella. Neulo 1. kerros oikein ja neulo viimeinen silmukka oikein yhteen ensimmäisen kanssa. Aloita sitten resori 2o 2n ja neulo sitä 16 kerrosta. Jatka sen jälkeen oikealla neuleella, mutta kavenna heti ensimmäisellä kerroksella 2oy kahdella puikolla. Nyt työssä on 54 silmukkaa. Neulo oikeaa viisi kerrosta ja kavenna taas 2oy kahdella eri puikolla kuin viimeksi.  Jäljellä 52 silmukkaa. Neulo sitten 10 kerrosta oikeaa ja kavenna taas 2oy samoilla puikoilla kuin aluksi. Jäljellä 50 silmukkaa. Neulo taas 10 kerrosta ja kavenna 2oy kahdella puikolla (vaihda kavennukset aina eri puikoille). Jäljellä 48 silmukkaa. Neulo 16 kerrosta ja kavenna taas 2oy kahdella puikolla. Jäljellä 46 silmukkaa ja lämmittimen pituus n. 20 cm. Neulo 12 kerrosta ja kavenna vielä yhden kerran 2oy kahdella puikolla. Nyt työssä on 44 silmukkaa ja sillä määrällä neulotaan työ loppuun. Neulo viimeisten kavennusten jälkeen 10 kerrosta oikeaa ja vaihda sitten resoriin 2o 2n. Neulo resoria 17 kerrosta ja päätä silmukat neulomalla oikein ja vetämällä edellinen seuraavan yli. Päätä mahdollisimman löysästi, ettei kiristä päällä ollessaan.

Kirjailin sydämen ja kirjaimet omalla tyylilläni mallia mistään katsomatta. Malleja kyllä varmasti netistä löytyy, mutta tykkään usein tehdä omalla tavallani. En tosin ole täysin tyytyväinen kirjailun jälkeen, mutta tilaaja tykkäsi, joten se riittää :D



Käsivarsien lämmittimet



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti