perjantai 6. maaliskuuta 2020

Kevätkuulumisia

Heissan!

Talviloma oli ja meni. Pääsinpä kuitenkin Lankamaailmassa piipahtamaan ja ostin sitten yhdeksän kerää lankaa ja parit pyöröpuikot. Nyt on monta projektia kesken, kun lomalla innostuin kaikkea uutta aloittelemaan 😃 Viime viikolla ostetuista langoista on nyt tulossa yhdet villasukat ja kaksi huivia. Lisäksi neuloin siskon pojalle uudet villasukat, kun hän on taas kasvanut ja sukat jäävät pieniksi. Onni -langasta neuloin nämä, kuten edellisetkin, jotka ovat kuulemma olleet kovassa käytössä.
Toinen huiveista tulee samaiselle siskolleni. Sukat sain eilen valmiiksi ja ne pääsevät saajallensa tänään :)En yleensä jaksa juuri mitään uusia juttuja opetella, mutta lomalla päätin vihdoin kokeilla looppaamista. Netin ohjeet olivat minulle tosi vaikeita eikä ohjevideoistakaan ollut apua. Pähkäilin itsekseni tovin ja lähdin vaan kokeilemaan ja siitä se sitten lähti. Huomasin, ettei se ole lainkaan vaikeaa, hieman epämukavaa ainoastaan, mutta siihenkin tottuu. 

Ostin kerän Oiva -sukkalankaa ja siitä neulon näitä allaolevia sukkia looppaamalla. Käytössä pyöröpuikot nro 3.5. Näissä sukissa on 56 silmukkaa varressa ja resorin jälkeen olen neulonut oikeaa ja nurjaa tietyssä järjestyksessä, jotta saisin vähän kuviota perussukan sijaan. 80 cm pyöröt riittävät, mutta 100 cm olisi vielä parempi. En vain sellaisia tähän hätään mistään kaupasta löytänyt.

Yllättävän siistiä jälkeä tulee tällä tekniikalla, vaikka luulin, ettei ensimmäisellä kerralla suju kauhean taitavasti. Kyllä sekaan pari virhettäkin mahtui, mutta ei käytössä haittaa :) Aion kyllä tehdä jatkossakin looppaamalla sukkia!


Alla valmistuu siksakhuivi Hjertegarnin langasta ja lohikäärmeenhäntähuivi Silver Soft -langasta.
Ajattelin taas töihin palattuani, että niin se jää rakas harrastus sivuun kiireiden vuoksi. Mutta onneksi olenkin ehtinyt iltaisin vähän neuloa :) Neulomisen lisäksi innostuin taas harrastamaan zumbaa ja lihaskuntoa. Lenkkeily on myös kivaa. Sudokuita ehdin lomalla tekemään ja niitä olisi myös tarkoitus jatkaa!

Mukavaa kevättä kaikille ja nautitaanhan lisääntyvästä valoisuudesta!


1 kommentti:

  1. Kauniita lankoja sinulla. Niin, mistä saisi lisää tunteja vuorokauteen, että ehtisi tehdä kaikki kivat jutut?

    VastaaPoista