tiistai 3. tammikuuta 2017

Puikosta asiaa

Heps!

Välillä vois hieman kirjoitella yleisluontoista tekstiä ja ajatuksia ohjeiden sijaan :) Yritin otsikossa olla humoristinen käyttämällä "tikusta asiaa" tilalla "puikosta asiaa" :D

Nyt ei ole mitään uutta projektia puikoilla, mutta korjailin tuossa siskoni Anelmaiset, jotka hänelle 
tein synttärilahjaksi. Lavat olivat kuluneet puhki, joten neuloin ne uusiksi. Samoin lupasin korjata lastenhoitajamme ystävän lapaset, joissa reiät loppuosassa. Toisen jo neuloin uusiksi, toisen kimppuun käyn vielä tänään. Laitan alle vielä kuvat näistä projekteista. Alla uudelleen neulotuilla lavoilla :) Virkkasin molempiin vielä yhdet kukatkin lisää.


Alla kuvat alkuperäisestä lapasesta molemmin puolin ja korjatuista versioista :)Alla toinen valmiina ja toinen kesken:Löysin sattumoisin samanväristä lankaa lapasten korjaukseen, vaikka se onkin hieman paksumpaa kuin alkuperäinen. Neuloin kuitenkin kolmosen puikoilla, että tulis suht nätin näköistä jälkeä.

Olen haaveillut ompelukoneesta, mutta nykyiseen asuntoomme se ei mahdu. En ole ommellut varmaan lainkaan sitten talouskoulun -97, mutta mieli tekisi taas opetella se taito. Jos/kun toivottavasti saataisiin tämä asunto myytyä (tämä on nyt myynnissä etuovessa ja oikotiellä, vink vink), niin voisin vaikka käsityömessuilta ostaa ompelukoneen ja opetella ompelemaan. Muutenkin tarvitsisin lisätilaa nykyisille käsityötarvikkeille. Kaksi hyllykköä langoille ja puikoille löytyy ja lisäksi olen säilönyt pinnasänkyyn kaksi isoa lankapakettia :D 

Toistaiseksi ompeleminen saa jäädä haaveeksi, kun on niin vähän aikaakin tällä hetkellä siihen käyttää. Mutta kyllä minä vielä joku päivä siihenkin ryhdyn. Sitten voin tänne neulontablogiin jakaa kuvia töistäni sillä saralla. Instagramiin pitäisi myös liittyä, että voisi jakaa neulomuksien kuvia, mutta odottelen itselleni uutta puhelinta tällä hetkellä. Katsotaan sitä ig:tä sitten piakkoin :)

Joululoman alkupuolella tuli neulottua tosi paljon niin, että niskat ja kädet on ihan jumissa. Vuoden päätteeksi kävin kehonhuollossa venyttelemässä paikat kuntoon ja täytyykin ahkerasti käydä liikkumassa ja jumpissa, jotta keho pysyy neulontakunnossa :) Minulla on lomaa vielä tämä viikko, mutta nyt en ole juuri ehtinyt neuloa, sillä olemme keskittyneet asunnon kunnostamiseen etsimällä remonttitaitoisen ihmisen ja suunnittelemalla, mitä täällä tarvitsee korjata. Kaikenlaista siis mielen päällä.

Onneksi vihdoin tuli lunta ja todella kaunis maisema tänne Pirkanmaalle :) :)

Hyvää uutta vuotta jokaiselle, joka tämän jaksaa loppuun lukea ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti