Hae tästä blogista

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Siksak -myssyjä

Heips!

Parille vauvalle neuloin tällaiset Siksak -myssyt, joiden ohje löytyy Ullaneuleen sivuilta:)

Muokkasin omia tekeleitäni sen verran, että neuloin molemmat myssyt koon 3.75 pyöröillä, koska pienempiä ei löytynyt enkä lähtenyt sellaisia hakemaan. Ihan hyvää jälkeä Nalle -langasta tuli, vaikka on noissa myssyissä tilaakin :D

Lisäksi virkkasin reunat eri värisellä langalla ja nyörit neuloin koon 3.5 puikoilla niin, että otin kolmen silmukan sijasta neljä, joilla neuloin aina oikeaa kääntäen työn joka kerroksella. Ensimmäiset silmukat aina nostin. Tuli aika nätin näköiset nyörit :) Ohjeessa oli, että  nyörit neulottaisiin 15 cm:n pituisiksi. Itse kuitenkin halusin niistä vielä pidemmät ja tytön myssyssä nyörit ovatkin 20 cm ja pojan 21 cm.

Lankoina käytin Nalle Aloe Veraa pojan myssyssä ja tytön myssyssä on myös Nallea. Pojan myssyn reunat on virkattu Sterk -langalla ja myös tähti on sillä neulottu. Tytön myssyssä reunat on neulottu Alpaca Sportilla, jolla myös sydän on virkattu.

Virkkaukseen käytin koon 3 koukkua. Tähden virkkausohje löytyy Prinsessajuttuja -blogista ja sydämen ohje Oma koppa -blogista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti