Hae tästä blogista

lauantai 6. heinäkuuta 2024

Kaiku -sukat koko 43-44

Hei! 

Neuloin samaan aikaan kaksia Kaiku -sukkia. Näissä sukissa on Lankavan Lysti -lankaa (värit nro 871 ja 874) sekä myhome living -sukka lankaa (väri nro 910). Neuloin nämä sukat koon 3,5 puikoilla. Varren pituus kantalapun alkuun saakka on 19 cm ja jalkaterän pituus on 27,5 cm. Sukat sopivat siis koon 43-44 jalkoihin.


Lankava ja myhome

Laitan tähän ohjetta vain siltä osin, miten muokkasin alkuperäisestä. Yllä olevasta linkistä ohjeen saa ilmaiseksi :) Löydät nämä sukat myös Pinterestistä.

Neuloin ohjeen mukaan muutoin, mutta minun sukissani on aloittaessa 60 silmukkaa ja neuloin resorin 1o takakautta-1n yhteensä 16 kerrosta. Olen myös kaventanut 2 oikein yhteen ensin kahdella puikolla, kun olin neulonut resorin jälkeen 7 kerrosta. Toisen kerran kavensin kahdella puikolla 2 oikein yhteen, kun olin neulonut edellisistä kavennuksista 11 kerrosta. Nyt työssä oli 56 silmukkaa.

Kantapäässä on 14 silmukkaa ja 25 kerrosta vahvistettua neulosta. Neuloin kantalapun reunasta laskettuna 51 kerrosta ja neuloin sitten kärkikavennuksissa 2 oikein yhteen 1. ja 4. puikoilla. Neuloin välikerroksen ja kavensin sitten joka puikon lopussa 2 oikein yhteen ennen viimeistä silmukkaa joka toinen kerros, kunnes joka puikolla oli 7 silmukkaa. Neuloin sitten joka kerros 2 oikein yhteen, kunnes silmukoita oli yhteensä 12. Katkaisin sitten langan ja päättelin kaikki langat nurjalle.


Kaiku -sukat koko 43-44




Kaiku -sukat 43-44

2 kommenttia:

  1. Kaiku on kyllä kiva malli. Kivan raikkaat värit olet valinnut. Oikein nätit.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Tykkään itsekin kovasti näiden sukkien väreistä! Täytyy keksiä vielä lisää väriyhdistelmiä, joilla kokeilen tätä mallia.

    VastaaPoista