Hae tästä blogista

lauantai 30. joulukuuta 2023

Kaiku -sukat koko 40-41

Hei!

Pitkään olen katsellut kuvia Kaiku -sukista neuleryhmissä, mutta nyt vasta sain itse aikaiseksi tehdä sellaiset sukat. Ohjeen löysin Lankavan sivuilta ilmaiseksi.

Lankoina käytin kerien loppuja Novitalta (värit nro 011 ja 350) sekä Mainio (väri nro 657)- ja Oiva -lankaa (väri nro 113). Neuloin sukat koon 3,5 puikoilla. Sukkien varren pituus kantalapun alkuun saakka on 20 cm ja jalkaterän pituus 26 cm. Sukat sopivat koon 40-41 jalkoihin.

Kaiku -sukat tulossa


Laitan tähän ohjetta vain siltä osin, miten muokkasin alkuperäisestä. Yllä olevasta linkistä ohjeen saa ilmaiseksi :) Löydätä nämä sukat myös Pinterestistä.

Neuloin ohjeen mukaan muutoin, mutta minun sukissani on aloittaessa 56 silmukkaa ja neuloin resorin 1o takakautta-1n yhteensä 15 kerrosta. Kavensin 2 oikein yhteen kahdella puikolla, kun olin neulonut resorin jälkeen 10 kerrosta. Lopun varren neuloin 54 silmukalla. Varressa on mallikerta kolmella eri värillä ja jalkaterässä neljällä eri värillä. 

Kantapäässä on 14 silmukkaa ja 25 kerrosta vahvistettua neulosta. Neuloin kantalapun reunasta laskettuna 46 kerrosta ja neuloin sitten kärkikavennuksissa 2 oikein yhteen 1. ja 4. puikoilla. Neuloni välikerroksen ja kavensin sitten joka puikon lopussa 2 oikein yhteen ennen viimeistä silmukkaa joka toinen kerros, kunnes joka puikolla oli 7 silmukkaa. Neuloin sitten joka kerros 2 oikein yhteen, kunnes silmukoita oli yhteensä 12. Katkaisin sitten langan ja päättelin kaikki langat nurjalle.

Kaiku -sukat

Näitä sukkia neulon ehdottomasti lisää! Seuraava värikombo on jo mielessä joululahjaksi saaduista sukista 😌

2.1.2024:

Täältä löydät muut neulomani Kaiku -sukat:

Kaiku -sukat koko 42-43

Värikkäät Kaiku -sukat koossa 43-44

Kaiku -sukat koko 44-45

Täältä voit lukea vuodenvaihteen kuulumisiani :):

Vuodenvaihteen kuulumiset 2023-2024

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen useasti katsellut Kaiku-sukkia, mutta vielä en ole tehnyt. Kiva malli ja kannattaa pitää mielessä.
    Hyvää Uutta Vuotta sinulle.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tosi pitkään mietin, että nämä pitäisi tehdä. Nyt on jo uudet puikoilla lahjaksi saaduista punaisen ja kahden harmaan sävyistä :) Hyvää uutta vuotta sinullekin :)

    VastaaPoista