Hae tästä blogista

perjantai 5. tammikuuta 2024

Vuodenvaihteen kuulumiset 2023-2024

Heipsan!

Minulla on pitkä joululoma opettajana ja siihen mahtuu lepäilyä, ulkoilua, leffoja, käsitöitä, vierailuita ja siivousta sekä sivutyöni kirjanpitoa ainakin. Tänä jouluna sain lahjaksi ystäviltäni lankoja ja mieheltäni Novitan neulontasetin, joka odottaa avaamista. Ostin lisäksi itselleni Prymin puikkoja Prismasta :)

Tässä joululahjaksi saamani langat ja paketit :)

Kotikulta Harmonia

Novita 7 Veljestä

Novita neulontaboksi

Novita neulontaboksi


Tällä hetkellä kokeilussa ovat Kaiku -sukat, joita olen jo kahdet tehnyt. Ohje sukkiin löytyy Lankavan sivuilta. Itse neuloin muokatut sukat, joiden kuvat ovat alla. Ylemmät sukat on neulottu Novitan langoista sekä Mainio- ja Oiva -langoista. Alemmat on neulottu joululahjaksi saaduista Kotikulta Harmonia -langoista. Kolmannet sukat ovat tulossa ja niissä on tällä hetkellä mustaa, keltaista ja vihreää. Teen niistä pidempivartiset kuin näistä muista.

Kaiku -sukat

Kaiku -sukat


Joululoman alussa sain valmiiksi jälleen yhdet Körtti -sukat, tällä kertaa Lankavan langoista. Tuli oikein kivat :)


Körttisukat

Neuloin myös lankakerien lopuista itselleni eriparia olevat kotisukat tässä lomalla!

Eriparisukat

Lisäksi neuloin loman lopulla Isla -lapaset, joiden langat ohjeineen sain lahjaksi ystävältä taannoin. Lapaset ovat Niina Laitisen ja Lankamaailman yhteisprojekti. Lapaset vaativat keskittymistä, sillä en ole pitkään aikaan neulonut tällaista kirjoneuletta. Takan ääressä oli mukava näitä neuloskella :)

Takkatulen ääressä


Isla -lapaset

Joululoma on ollut oikein ihana ja mukavan pitkä. Ainoa, mikä on painanut mieltä, on ollut vasen käsivarteni, joka on ollut kipeä marraskuusta lähtien. Ajattelin vaivan menevän itsekseen ohi, mutta tässä lomalla käsi oli parina päivänä niin kipeä siivotessa, että katsoin parhaaksi mennä lääkäriin. Diagnoosiksi tuli osittainen tenniskyynärpää ja osittainen golffarin kyynärpää. Kipugeeliä määrättiin eikä saa nyt siivoilla. Neuloa voin, kunhan otan rennosti enkä puristele kauheasti.

Viime vuonna lasken neuloneeni 30 paria sukkia, 4 huivia, kahdet vauvan tumput ja yhden pipon. Neuloin tavallista vähemmän, koska taloushallinnon harjoittelut veivät ajastani lähes puoli vuotta. Tiedostin tämän ja senkin, että ehdin kyllä neuloa taas enemmän, kunhan vuosi 2023 on paketissa. Harjoittelut olivat todella tärkeä juttu, koska ne sysäsivät tutkintoani reilusti eteenpäin ja jäljelle jäi enää 2op ja opinnäytetyö. Vaativan verotuskurssinkin sain kunnialla maaliin juuri ennen joulua 😀

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Toivon kaikille hyvää uutta vuotta ja mukavia neulontahetkiä 💗

Näistä linkeistä pääset katsomaan yllä mainittuja neulomuksia:

Lyhytvartiset eriparisukat

Isla -lapaset

Kaiku -sukat koko 40-41

Kaiku -sukat koko 44-45

Körttisukat koossa 43-44

2 kommenttia:

  1. Fiksu mies, kun antaa lankaa lahjaksi. Kauniita neuleita olet tehnyt ja upean määrän. Anna käden kunnolla parantua, ettei jää pidemmäksi ajaksi vaivaamaan. Siivouksen voi aina ulkoistaa, mutta neulomista ei. Ihanaa neulevuotta sinulle.

    VastaaPoista
  2. Hän on kyllä huomaavainen puoliso :) Joo, täytyy antaa nyt käden parantua rauhassa. Kiitos ja oikein hyvää neulevuotta sinullekin :)

    VastaaPoista