torstai 29. maaliskuuta 2018

Kaulahuivi Silver Dreamista

Heips!

Tässä sairaslomalla kerkesin tehdä valmiiksi itselleni superpitkän kaulahuivin, johon neuloin neljä kokonaista kerää Silver Dream -lankaa eri väreillä kerä kerrallaan.


Kaulahuivin pituus on n. 2,6 m ja leveys 25 cm. Huivissa on 100 silmukkaa ja neuloin ne minipyöröillä, joiden koko on 4.

Oikealle puolelle neuloin pelkkää valepalmikkoa ja nurjalla jatkoin kuviota väärinpäin ja ihan mukavasti sitä sai neulottua. 

Valepalmikon ohje löytyy Googlesta ja se menee näin:

1. -3. kerros: 2n 3o
4. kerros: 2n, nosta 1o neulomatta, neulo 2o ja vedä neulomatta jätetty kahden oikein neulotun yli
5. kerros: 2n, 1o, lk, 1o

1.-3. kerros on nurjalla helppo tehdä väärinpäin. Jos 4. kerros osui nurjalle, neuloin sen niin, että 2n, nosta yksi neulomatta, 2o. Oikealla puolella sitten 5. kerroksella vedin neulomatta jätetyt neulottujen yli ja tein heti perään langankierron. Jos taas 5. kerros osui nurjalle, kiersin langan takaa eteen nurjien keskelle.

Lopuksi päättelin huivin ylivetosilmukoilla eli neuloin seuraavan ja vedin edellisen tämän neulotun yli.

Mulla on nyt menossa sellainen projekti, että yritän tuhota mahdollisimman paljon lankoja eri neulomuksiin enkä osta uutta tilalle ennen kuin lähden Tallinnaan miehen ja neulontakaverini sekä hänen miehensä kanssa viikonlopuksi ja suuntaamme tietysti Karnaluksiin :D Säästän rahaa sinne ja olen ollut nyt puolisen vuotta lankojen ostokiellosta ihan omasta päätöksestäni. Muuten tursuaa kaikki paikat lankoja, eikä se ole hyvä idea tässä pienessä väliaikaisessa kerrostaloasunnossa, joka on muutenkin ihan täynnä tavaraa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti