Hae tästä blogista

lauantai 9. maaliskuuta 2024

Lyhytvartiset perussukat koossa 33-34

Heissan!

Sain valmiiksi edellisellä viikolla Rukalla lomaillessa nämä sukat Nauravan lankakerän Uimareissu -langasta ja samalla neuloin kerät loppuun. Olin aiemmin neulonut pidempivartiset sukat tästä langasta.

Uimareissu - Naurava Lankakerä


Varren pituus kantalapun alkuun saakka on 6,5 cm ja jalkaterän pituus 21 cm. Sukat sopivat koon 33-34 jalkoihin. Löydät sukkani myös Pinterestistä.

Ohje:

Luo 53 silmukkaa. Neulo 1. kerros oikein ja neulo viimeinen silmukka oikein yhteen ensimmäisen kanssa. Neulo sitten resoria 1o takakautta, 1n yhteensä 16 kerrosta. Tämän jälkeen neulo kantalappu

Ota 13 silmukkaa 4. puikolta ja saman verran 1. puikolta. Neulo vahvistettu kantalappu eli neulo oikealla puolen joka toinen ja nosta joka toinen. Neulo nurjalla kaikki nurin. Neulo kantalappuun 25 kerrosta ja tee sitten kantapään kavennukset:

Neulo edelleen vahvistettua kantapäätä ja neulo oikealla puolen, kunnes vasempaan reunaan jää 9 silmukkaa. Neulo ylivetokavennus. Käännä työ ja neulo nurjaa, kunnes vasempaan reunaan jää 9 silmukkaa. Neulo 2 nurin yhteen. Kavenna tällä tavoin kaikki reunasilmukat ja keskelle jää lopulta 10 silmukkaa. Poimi sivusilmukat ja aloita samalla kiilakavennukset:

Neulo kaksi oikein yhteen 1. puikon lopussa ja kaksi oikein yhteen takakautta 4. puikon alussa. Kavenna joka kerros, kunnes 1. ja 4. puikoilla on molemmilla 13 silmukkaa.

Aloita kärkikavennukset, kun olet neulonut kantalapun reunasta laskettuna 32 kerrosta. Neulo jokaisen puikon lopussa 2 oikein yhteen ennen viimeistä silmukkaa joka toinen kerros, kunnes silmukoita on jokaisella puikolla 7. Kavenna sitten joka kerros, kunnes silmukoita on yhteensä 12. Katkaise lanka ja päättele kaikki langat nurjalle puolelle. 

Lyhytvartiset sukat koko 33-34



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti